PANN pop-up party bij jou op school!

door jouke

Coming Out Dag, 11 oktober, is een dag om seksuele diversiteit in al haar kleuren en vormen te vieren. Daarom zet PANN de GSA’s van Nederland in de spotlight door speciaal voor hen een PANN pop-up party te organiseren! Jullie zetten je namelijk in voor een school waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn en te voelen.

’s Ochtends vertrekt de PANN-bus uit Utrecht naar de eerste scholen. Elke deelnemende GSA krijgt een eigen PANN pop-up party: opblaasflamingo’s, regenboogvlaggen, confetti, muziek – allemaal in een oppervlakte van een paar vierkante meter en niet langer dan 5 minuten.

De PANN vrijwilligers feesten mee en leggen het feestje vast, zo vragen ze aandacht voor hun boodschap. Na het feestje ruimen alle vrijwilligers alles netjes op. De tour vertrekt naar de volgende school. PANN danst met hen mee en zet de GSA-leden uitgebreid op de foto. Deze foto’s en video’s zullen in de loop van de dag op Facebook en Instagram geplaatst worden. De evenementen zullen plaatsvinden tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Wil jouw school en GSA opgeven? En staat jullie school in de buurt van Utrecht? Stuur dan een berichtje aan contactpersoon Tim Meijerink! Aanmelden kan via een mailtje naar tim.meijerink@pann.nl. Wees snel – aanmelden kan alleen deze week nog!

​PANN is een vrijwilligersorganisatie voor en door LHBTI-jongeren en hun heterovrienden. De stichting is bij velen vooral bekend van de PANN feesten in Utrecht en andere grote steden in Nederland. PANN zet zich in voor de emancipatie van LHBTI-jongeren door, naast de feesten, ook subsidies te verlenen en betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s omtrent acceptatie en emancipatie van LHBTI’s.

Geplaatst in Nieuws | Geen reacties »

Reageer