Expreszo

Online magazine

Expreszo is al jaren het platform voor homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders tot en met 25 jaar. Eerst als papieren tijdschrift, nu als online magazine en belangenvereniging.

Tip: de redactie is altijd op zoek naar goeie redactieleden, dus als je goed kunt schrijven, fotograferen, tekenen of vormgeven meld je aan!

Expreszo heeft door de jaren heen meerdere talenten een platform gegeven waar ze zich konden voorbereiden op een leven als journalist, activist, striptekenaar of fotograaf. Een goed begin is het halve werk!

Belangenvereniging

Expreszo komt op voor de belangen van jonge LHBT personen! Word lid van Expreszo en praat mee over de belangrijkste uitdagingen op gebied van gender en sekuele oriëntatie nationaal en wereldwijd. Ben jij een mens met idealen? Word dan actief binnen de vereniging!

Een voorbeeld van opkomen voor deze belangen is het Meldpunt Slechte Voorlichting. Honderden klachten kwamen binnen die verzameld zijn in een zwartboek. Met dat zwartboek kunnen overkoepelende organisaties en scholen zelf veranderingen doorvoeren in hun beleid.

Dating

Begonnen als contactadvertentierubriek toen het magazine nog van papier was, heeft Expreszo nu een uitgebreide datingpagina om het gemakkelijk te maken voor je om een maatje te vinden, of vrienden te maken, of gewoon wat niets aan de hand plezier.

Daten doe je door te reageren op een contactadvertentie, of schrijf er zelf één!

De beste manier natuurlijk om leuke mensen te ontmoeten is door in de redactie te gaan zitten of vrijwilliger te worden voor Expreszo, maar dat had je zelf ook al bedacht.

Het GSA Netwerk en Expeszo worden mogelijk gemaakt door COC Nederland