Jong&Out

Sluit je aan bij Jong&Out, dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en gender-identiteit ook is. Leer nieuwe vrienden en vriendinnen online kennen of ontmoet elkaar tijdens één van de vele meetings.

 

Online platform

Jong&Out is er speciaal voor en door LHTBI+ jongeren tot en met 18 jaar. Je kunt via de app op de hoogte blijven van wat je vrienden doen, nieuwe jongeren ontmoeten, met elkaar chatten en nog veel meer. Je kun je nieuwe vrienden online spreken, of elkaar ontmoeten bij een Jong&Out meeting.

Privacy

Ben je nog aan het twijfelen of je wel uit de kast wilt komen met je gender of seksuele oriëntatie? Geen probleem! Voor Jong&Out zijn privacy en veiligheid erg belangrijk. Alle nieuwkomers worden gecheckt, waardoor er geen ongewenste gasten op de website kunnen komen. Ook kun je anoniem een profiel aanmaken. Jij bepaalt wat je van jezelf laat zien: een nickname is toegestaan en een herkenbare profielfoto is niet vereist.

Offline platform

Ontmoet jongeren zoals jij en kom langs bij een van de Jong&Out-meetings. In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt. Dé plek om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Kijk in de agenda voor een meeting bij jou in de buurt.

Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. De meetings worden begeleid door volwassen vrijwilligers van COC Nederland. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Je hoeft natuurlijk niet overal aan mee te doen. Kom gewoon langs om een beetje rond te hangen en nieuwe mensen te leren kennen!

Het GSA Netwerk en Jong&Out worden mogelijk gemaakt door COC Nederland