Jong&Out

Sluit je aan bij Jong&Out, dé community voor lesbiennes, homo’s, bi’s en transgenders tot en met 18 jaar. Leer nieuwe vrienden en vriendinnen online kennen of ontmoet elkaar tijdens één van de vele meetings.

Online platform

Word gratis lid van Jong&Out en kom in contact met andere jongeren en allerlei genders en seksuele oriëntaties! Maak een profiel aan en chat met jongeren zoals jij of vind antwoord op al je vragen via het forum.

De profielenwebsite van Jong&Out is dé plek voor alle jongeren van Nederland die jongeren willen ontmoeten die niet 100% hetero of 100% cisgender zijn. Dus ben je een gay, queer, pan, transgender, interseks, biseksueel, homoseksueel, lesbisch, nonbinair, fluïde, aromantisch, aseksueel, agender of een in dubio persoon, dan is Jong&Out iets voor jou!

Privacy

Ben je nog aan het twijfelen of je wel uit de kast wilt komen met je gender of seksuele oriëntatie? Geen probleem! Voor Jong&Out zijn privacy en veiligheid erg belangrijk. Alle nieuwkomers worden gecheckt, waardoor er geen ongewenste gasten op de website kunnen komen. Ook kun je anoniem een profiel aanmaken. Jij bepaalt wat je van jezelf laat zien: een nickname is toegestaan en een herkenbare profielfoto is niet vereist.

Offline platform

Ontmoet jongeren zoals jij en kom langs bij een van de Jong&Out-meetings. Ieder weekend wordt wel ergens in het land een meeting georganiseerd. Dé plek om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Kijk in de agenda voor een meeting bij jou in de buurt.

Leer andere jongeren kennen die niet 100% hetero of 100% cisgender zijn in een veilige en gezellige omgeving. Jongeren tot en met 18 zijn welkom en er worden tijdens de meetings verschillende activiteiten georganiseerd. Je hoeft natuurlijk niet overal aan mee te doen. Kom gewoon langs om een beetje rond te hangen en nieuwe mensen te leren kennen!

Het GSA Netwerk en Jong&Out worden mogelijk gemaakt door COC Nederland