Modellen gezocht!

door gj

Op dit moment zoekt het GSA Netwerk voor de International Day of Silence campagne alleen nog jongens (cis én trans) met een ‘niet-westers’ uiterlijk.

Dus ben je van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Antilliaanse, Indonesische, Afrikaanse of Aziatische afkomst én ben je tussen de 13 en 22 jaar oud en zit je op de middelbare school of volg en een mbo studie? Dan zoekt het GSA Netwerk jou!

Ervaring als model is niet vereist, maar het helpt natuurlijk als je een beetje kunt acteren voor de camera.

Ben je op zaterdagmiddag 4 maart beschikbaar om naar Amsterdam te komen? E-mail dan je naam, leeftijd, drie recente foto’s, telefoonnummer naar gsa@coc.nl.

Graag horen we ook waarom je mee zou willen doen. Als je wordt uitgenodigd dan worden je reiskosten vanzelfsprekend vergoed.

 

Achtergrond:

Op vrijdag 21 april doen wereldwijd honderdduizenden jongeren mee aan de International Day Of Silence om zo aandacht te vragen voor de gevolgen van de pesten. Ook honderden GSA’s in Nederland doen mee. Om de Day of Silence tot een groot succes te maken zoeken we jongeren die in een professionele studio op de foto willen gaan en mee willen werken aan promo video’s. De video’s en foto’s gebruikt het GSA Netwerk om Day of Silence te promoten.

Geplaatst in Nieuws | Geen reacties »

Reageer