Modellen gezocht voor nieuwe GSA posters

door jouke

GSA’s kunnen altijd gratis posters bestellen in onze webshop. Met deze posters kunnen GSA’s zichzelf kenbaar maken op school en nieuwe leden werven. Deze zomer gaan we nieuwe posters maken en jij kan model staan!

Wat gaan we doen?

Voor de nieuwe GSA posters zoeken we jongeren die model willen staan. Ervaring als model is absoluut niet vereist; zolang je maar graag op de foto gaat. Je gaat op de foto met een klein groepje andere jongeren in een schoolsetting. De posters zullen aangeboden worden in de GSA webshop en op honderden middelbare scholen en mbo’s komen te hangen.

Wie zoeken we?

Iedereen tussen de 12 en 20 jaar oud kan zich aanmelden. Diversiteit en inclusie is voor ons erg belangrijk. We willen dat een zo’n breed mogelijke groep middelbare scholieren en mbo studenten zich kan herkennen in deze posters. Dat wil dus ook zeggen dat niet iedereen die zich aanmeld uiteindelijk ook uitgenodigd zal worden; dit omdat we keuzes moeten maken om een zo’n divers mogelijke groep jongeren te vinden. Daarnaast verwachten we weer meer aanmeldingen te ontvangen dan het aantal jongeren wat we zoeken.

Hoe wat waar en wanneer?

De foto’s worden gemaakt op zondag 8 juli in een fotostudio in het centrum van Amsterdam. Dit zal ergens plaatsvinden tussen 10.00 en 17.00 uur. Details volgen later. We vergoeden je eventuele reiskosten en zorgen voor een lunch. Belangrijk is dat geïnteresseerden onder de 16 jaar schriftelijk toestemming kunnen krijgen van een ouder of verzorger. Zonder toestemming is deelname niet mogelijk. 

Hoe kan je je aanmelden?

Ben je 8 juli beschikbaar en ben je tussen de 12 en 20 jaar oud? Stuur een e-mail naar gsa@coc.nl met daarin:

 • Naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats
 • Een link naar je (openbare) Instagram-account of drie recente foto’s
 • Kort verhaaltje over jezelf (3/4 zinnen) over wie je bent en waarom je mee wilt doen

Geplaatst in Nieuws | 2 Reacties »

2 Reacties op “Modellen gezocht voor nieuwe GSA posters”

 1. Mano schreef:

  Mijn naam is Mano Verweij ik ben 12 jaar oud en ga in september naar de middelbare school.
  Graag wil ik model zijn voor GSA, omdat ik zelf transgender ben.
  Ik wil laten zien dat dat normaal is.
  Tel: 06-29277161
  Ik woon in Naarden

  Groetjes,

  Mano

 2. Lucas Zwiers schreef:

  Hoi, ik ben Lucas Zwiers en ik ben ftm en bisexueel! Ik ben 15 jaar oud en ik kom uit Oss. Het lijkt me super leuk om mee te doen omdat ik nog in de kast zit en dit een goede manier is om uit de kast te komen. Ook omdat ik vind dat er meer aandacht besteed moet worden aan de LGBTQ+ community! Mijn telefoonnummer is: 0612776709

Reageer