Kom shinen in de campagne voor de Day of Silence!

door Margriet

Op vrijdag 20 april is het zover, het is dan de Day of Silence. Dit is een dag waarop jongeren op school 12 uur lang stil te zijn om zo aandacht te vragen voor pesten. Voor deze campagne zoekt het GSA Netwerk jongeren tot 20 jaar die hiervoor hét gezicht zouden willen zijn.

Voor deze campagne willen we je vragen om zelf korte video’s te maken. Hiervoor krijg je dan instructies en het is heel gemakkelijk zelf thuis te doen met je smartphone. Daarnaast is er een draaidag volgende week donderdagmiddag in Amsterdam of Den Haag, het is dus belangrijk dat je dan ook naar Amsterdam of Den Haag kan komen om met ons te filmen. Wanneer je van ver moet komen, worden je reiskosten uiteraard vergoed. De video’s zullen worden gedeeld op onze social media kanalen en jij zal dus het voorbeeld zijn voor veel jongeren die meedoen aan de stilte challenge.

Wanneer je nu helemaal enthousiast bent geworden kun je mailen naar gsa@coc.nl. Geef hierbij aan wat je naam, leeftijd en telefoonnummer is. Ben je onder de 16? Vraag dan toestemming aan je ouder(s) of verzorger(s). Daarnaast is het handig als je een linkje naar je Instagram kan mee sturen zodat we een beeld van je hebben. Stel je hebt geen Instagram, willen je vragen om drie recente foto’s mee te sturen.

Uiteraard gaat het er niet om of je wel of niet ervaring hebt met voor de camera staan, het allerbelangrijkste is dat je enthousiast bent! We kijken uit naar jullie reacties.

Geplaatst in Nieuws | 4 Reacties »

4 Reacties op “Kom shinen in de campagne voor de Day of Silence!”

 1. Anne schreef:

  Anne, 22jaar , woonachtig in noordwijk ,0611168486

  • Margriet schreef:

   Hi Anne! Super leuk dat je mee wil doen. Helaas zoeken we voor deze campagne jongeren onder de 20 jaar. Hopelijk kan je een andere keer meedoen met een van onze campagnes. In ieder geval bedankt voor je reactie.

 2. kimberly en cheyenne en heather schreef:

  beste margriet wij zijn met ze 3 en we zijn 13 jaar e willen het best doen we hebben we les tot kwart voor 4 vaak op donderdag

Reageer