GSA-meet up: gratis naar de film

door gj

Samen met de Roze Filmdagen organiseert het GSA Netwerk en Jong&Out op zaterdagmiddag 11 maart een meet up in Amsterdam.

Ga gratis naar de film REAL BOY en bezoek daarna (eventueel) een talkshow met bekende LHBTQI+ vloggers uit binnen- en buitenland. Toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht; er is maar plek voor 50 mensen.

Aanmelden kan alleen via https://goo.gl/forms/IWuHFjJ9sSAz3rrR2

De filmvertoning en de talkshow vinden na elkaar plaats op zaterdag 11 maart in Het Ketelhuis (Westergasfabriek, Amsterdam).

15:45 uur: start vertoning van REAL BOY van Shaleece Haas.
17.45 uur: in de zelfde ruimte een talkshow met bekende LHBTI+ vloggers en bloggers uit binnen en buitenland!

Over de film: De jonge muzikant en fanatiek vlogger Bennet is op zoek naar zowel z’n trans als z’n artistieke identiteit en weet zich gesteund door sterke vriendschappelijke en muzikale banden. Wanneer hij beslist om samen met zijn beste vriend Dylan (die zelf ook in transitie is) een torsoplastie te ondergaan, zijn de reacties, vooral die van zijn ouders en zus, verre van enthousiast. Maar hij zet door en beetje bij beetje, mede door hulp van transgender artiest Joe Stevens, laat zijn moeder de vooroordelen varen en aanvaard ze de identiteit van Bennet. Een sterke en vooral positief vertelde ‘coming of age /buddy -movie’ vol muziek en humor. De film is Engels gesproken en niet ondertiteld. Trailer via https://www.facebook.com/RealBoyMovie/videos/753387624763248/

Over de talkshow: Vloggers en bloggers zijn populair en hebben invloed. LGBTQ-blogger zijn heeft een extra dimensie, Hoe werkt dat? Wat willen vloggers/bloggers bereiken? Wat verwacht hun publiek. De zaal gaat in deze talkshow in gesprek met enkele bekende vloggers en bloggers uit binnen (en buiten)land.

Geplaatst in Nieuws | 2 Reacties »

2 Reacties op “GSA-meet up: gratis naar de film”

  1. Marijn Broek schreef:

    Heey, ik weet niet meer hoe de vloggers heten die kwamen bij de q&a van de gsa-meeting bij de roze filmdagen. Ik hoop dat u hun namen naar mij wil sturen omdat ik ze graag wil volgen voor support.
    Alvast bedankt!

    Groetjes,
    Marijn Broek

Reageer