Bestel je Paarse Vrijdag Actiepakket!

door gj

Vanaf maandag 5 november kun je het Paarse Vrijdag Actiepakket bestellen. Je hebt het pakket pas in de week van 26 november in huis, dus begin nu met het organiseren van Paarse Vrijdag.

Bestel je Paarse Vrijdag Actiepakket hier

Op Paarse Vrijdag zorg jij er als GSA voor dat zoveel mogelijk mensen in het paars naar school komen. Door paars te dragen laat je zien dat je oké bent met alle genders en seksuele oriëntaties. Stel je voor hoe het voelt voor je medeleerlingen die nog wat onzeker zijn over hun gender of seksuele oriëntatie als iedereen op school hun steun laat zien.

Wat en hoe je Paarse Vrijdag organiseert is helemaal aan jou. Maar hier kun je wat tips lezen

In het Paarse Vrijdag Actiepakket zitten posters om op te hangen in je school en 450 polsbandjes die je op Paarse Vrijdag kunt uitdelen

Geplaatst in Nieuws | 5 Reacties »

5 Reacties op “Bestel je Paarse Vrijdag Actiepakket!”

 1. Esther schreef:

  Dag,

  Wij gaan als school voor het eerst meedoen aan Paarse Vrijdag!!
  Ik heb het pakket besteld en een hoeveelheid kranten. Is het ook nodig dat ik apart een docentenhandleiding bestel? Wat bieden jullie nog meer aan om de dag tot een succes te maken?

  Groet,
  Esther.

 2. lianne schreef:

  Hallo, ook wij doen dit jaar weer mee! We willen graag in 1x bestellen voor de hele school/ alle locaties maar ik kan maar 1 x het actiepakket bestellen. Aangezien we ruim 10.000 leerlingen hebben en meer dan 10 verschillende locaties, zou ik graag horen wat de mogelijkheden zijn om meer te bestellen. Zouden jullie contact met mij op willen nemen?

 3. […] materialen In Nederland organiseert het GSA-netwerk jaarlijks Paarse Vrijdag. Bij hen kunt u een gratis Paarse Vrijdag actiepakket bestellen. Kun u niet zolang wachten, dan zijn hier de posters in het Nederlands op A3 formaat en […]

 4. Gel schreef:

  De organisatie van de GSA s, het GSA-Netwerk, maakt het je gemakkelijk. Bij hen kun je begin november een gratis Paarse Vrijdag actiepakket bestellen. In 2017 werden deze pakketten naar 900 scholen verstuurd en werden daarmee een half miljoen paarse polsbandjes verspreid.

Reageer