Valentijnsdag

Vier vandaag de liefde!

Iedereen mag zijn wie die is en verlieft worden op wie die wil. Tijdens de dag die geheel in het teken staat van de liefde, besteden we hier natuurlijk extra aandacht aan.

Met jouw GSA kun je allerlei acties verzinnen die met Valentijnsdag te maken hebben en ook aandacht vragen voor seksuele en gender diversiteit.

Een idee voor een leuke actie die je samen met de schoolleiding zou kunnen opzetten is rozen verspreiding. Je zou dan kunnen overleggen met jouw schoolleiding en voorstellen dat er rozen verkocht worden op jullie school op Valentijnsdag. De gene die de roos koopt, kan dan iets op het kaartje zetten en dan zorgt de gene die de rozen verkoopt dat de roos later die dag bezorgd wordt bij de gene voor wie hij bestemd is.

Deze actie is bij veel scholen al bekend. is het niet leuk om de actie dit jaar in een nieuw jasje te steken? Is het niet extra leuk als de rozen dit jaar, paars, roze of zelfs in alle kleuren van de regenboog zijn?

Een ander leuk idee is om kleine regenboog vlaggetjes uit te printen en deze om alle rozen te binden die verzonden worden.

Je zou op Valentijnsdag zelf actieposter kunnen maken. Je zou op deze actieposters kunnen laten zien hoe divers liefde kan zijn. Je laat zo weten dat dit mooi is en mag!!

<< Terug naar de agenda

Evenement details

Datum
14-02-2018