Training. Voorlichting: wat werkt?

Geef jij als GSA voorlichting over gender & seksuele diversiteit, of wil je dat gaan doen? Kom dan naar de training Voorlichting: Wat werkt? Van Niet Alleen Anders. Tijdens de training leer je wat nou echt werkt als je voorlichting geeft en leer je in het bijzonder hoe je over gender kan praten tijdens je voorlichting.

Hanneke Felten van Movisie bestudeerde honderden wetenschappelijke studies over hoe vooroordelen, stereotypen en discriminatie verminderd kunnen worden. Zij vertelt tijdens de middag over haar bevindingen en gaat samen met de deelnemers puzzelen hoe de eigen voorlichtingen nóg beter kunnen worden.

Special guest is Jonah Lamers van de GenderbreadKit. Hij laat je zien hoe je ‘genderkoekjes’ bakt en zelf aan de slag kan met het onderwerp gender in je voorlichting. Met de methodiek van The GenderbreadKit zorg je dat je voorlichting echt inclusief wordt.

De training vindt plaats op 4 augustus van 13.00 tot 17.00 in het auditorium van het Amsterdam Museum. Deelname is gratis. Meld je hier aan.

<< Terug naar de agenda

Evenement details

Datum
4-08-2017
Tijd
13:00 tot 17:00
Locatie

Amsterdam Museum
Kalverstraat 92
Amsterdam