Gratis naar de film – Roze Filmdagen

Samen met de Roze Filmdagen organiseren we een meet up in Amsterdam. Ga samen met andere jongeren gratis naar de film en bezoek daarna (eventueel) een talkshow met bekende LHBTQ-vloggers. Toegang is dus helemaal gratis en aanmelden is verplicht; want vol = vol. Iedereen tot 26 jaar oud is welkom bij de film. De talkshow over vloggers is voor iedereen toegankelijk. .

Aanmelden voor de film kan alleen via hier

Wil je alleen de talkshow bijwonen? Dan scoor je je gratis ticket via hier.

15:45 uur: Behind the Curtain: Todrick Hall
17.45 uur: Bye Haters, Hello Lovers! Gehost door Hjalmar Kemperman en is een rolmodel voor vele LGBTQ’ers. Met zijn brede schrijf- en vlog-ervaring leidt hij dit debat. Hoe ziet het leven van een LHBTQ-vlogger eruit? Hoe ga je om met negatieve feedback? Hjalmar ontvangt tijdens de talkshow vloggers Bram de Wijs, Linda de Munck en de The Transketeers

De bezoekers zonder vlog ervaring kunnen terecht in het Vrije Vloghok. Bezoekers krijgen de kans om hier hun eigen video’s op te nemen en direct te editen. De opgedane kennis uit het vlogdebat kan hier meteen worden toegepast. Zo hopen wij de drempel te verlagen om vrijuit te communiceren over jouw leven als LHBTQ’er.

‘Behind the Curtain: Todrick Hall’, gaat over het onstuimige leven van YouTubefenomeen Todrick Hall. Hij is een veelzijdige artiest; zowel zanger, als acteur, als drag queen. In twee weken nam hij zestien video’s op, wat resulteerde in zijn nieuwste muziekalbum: Straight Outta Oz. Het album, een mix van lievelingsfilm ‘The Wizard of Oz’ en zijn leven, had binnen een uur al een miljoen views.

<< Terug naar de agenda

Evenement details

Datum
17-03-2018
Tijd
15:45 tot 19:45
Locatie

Het Ketelhuis (Pazzanistraat 4, Amsterdam)