Doneer

Wil je het GSA Netwerk financieel ondersteunen? Dat kan! Met jouw steun kan het GSA Netwerk nóg meer GSA’s nóg beter ondersteunen. En dat is goed voor de veiligheid van alle leerlingen en personeel op scholen met GSA’s.

Het GSA Netwerk verzorgd een doorlopende campagne waar individuele GSA’s zelf campagne mee kunnen voeren op hun school. Speciale aandacht voor seksuele oriëntatie, genderidentiteit en genderexpressie zorgt ervoor dat de sfeer op de hele school ten goede verandert.

GSA’s zijn leerlingeninitiatieven gericht op peer-to-peer contacten. Wij geloven dat als leerlingen elkaar uitleggen waarom pesten en uitsluiting schadelijk is, dat er betere resultaten behaald worden, zowel door de school als geheel, als voor individuele leerlingen.

Om campagnes door GSA’s goed te kunnen ondersteunen ontwikkeld het GSA Netwerk materiaal dat door GSA’s kostenloos kan worden besteld. (Zie GSA-shop.)

Help leerlingen het heft in eigen hand te nemen om een veilige sfeer op school als norm neer te zetten.

DONEERKNOP

Ben je een bedrijf of instelling die graag bijdraagt aan een veilige sfeer op scholen, dan kun je contact opnemen met gsa@coc.nl

Het GSA Netwerk is een initiatief van COC Nederland