Modellen gezocht voor de Day of Silence

door jouke

De Day Of Silence is de landelijke GSA bewustwordingsdag tegen pesten. Door op vrijdag 12 april 2019 12 uur lang je mond te houden voel je hoe het is om gepest te worden en er niets tegen te kunnen doen.

Wat gaan we doen?

Voor de poster en social media campagne van de Day of Silence gaan we video- en foto opnames maken. De beelden zetten we vooral in via Instagram om leerlingen te motiveren me te doen, de posters komen te hangen op deelnemende scholen.

Wie zoeken we?

Iedereen tussen de 12 en 20 jaar oud kan zich aanmelden. Diversiteit en inclusie is voor ons erg belangrijk. We willen dat een zo’n breed mogelijke groep middelbare scholieren en mbo studenten zich kan herkennen in deze posters. Dat wil dus ook zeggen dat niet iedereen die zich aanmeld uiteindelijk ook uitgenodigd zal worden; dit omdat we keuzes moeten maken om een zo’n divers mogelijke groep jongeren te vinden. Daarnaast verwachten we weer meer aanmeldingen te ontvangen dan het aantal jongeren wat we zoeken. Ervaring als model is niet vereist.

Hoe wat waar en wanneer?

De opnames worden gemaakt op vrijdagmiddag 15 februari op een school in Amsterdam. Belangrijk is dat je tussen 13.30 en 17.00 uur beschikbaar bent. We vergoeden je eventuele reiskosten. Belangrijk is dat geïnteresseerden onder de 16 jaar schriftelijk toestemming kunnen krijgen van een ouder of verzorger. Zonder toestemming is deelname niet mogelijk. 

Hoe kan je je aanmelden?

Ben je 15 februari in de middag beschikbaar en ben je tussen de 12 en 20 jaar oud? Stuur een e-mail naar gsa@coc.nl met daarin:

 • Naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats
 • Een link naar je (openbare) Instagram-account of drie recente foto’s
 • Kort verhaaltje over jezelf (3/4 zinnen) over wie je bent en waarom je mee wilt doenGeplaatst in Nieuws | 10 Reacties »

10 Reacties op “Modellen gezocht voor de Day of Silence”

 1. Aron Korff schreef:

  Ik ben Aron en ben 19 jaar. Ik maak video’s op het internet.

  • jouke schreef:

   Super Aron! Wil je meedoen aan de shoot? Dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen met alle info die we nodig hebben 🙂

 2. Nova Jansen schreef:

  Ik ben Nova, ik ben 16 jaar en kom uit Bolsward en breezand! Ik wil heel graag mee doen omdat ik zelf dit jaar ben uit gekomen en ik word daar ook alsnog mee gepest

 3. Manon Steen schreef:

  Hoi! Ik ben Manon Steen en ben 13 jaar oud.

  • jouke schreef:

   Super Manon! Wil je meedoen aan de shoot? Dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen met alle info die we nodig hebben 🙂

 4. Doua schreef:

  Mag je alleen meedoen als je te maken hebt (gehad) met pesten?

 5. Esmee schreef:

  Ik ben Esmee, 13 jaar. Ik wil graag meedoen omdat ik het heel belangrijk vind: dat je trots kan zijn op je eigen lichaam en vooral jezelf kan zijn!

  • jouke schreef:

   Dank voor je interesse: we hebben op dit moment bijna iedereen gevonden. We zoeken nu alleen nog transmeisjes en mensen van kleur / biculturele mensen.

Reageer